ETA Ted 5341 90000

zastřihovač vlasů • síťový provoz • ostrá nerezová čepel • střih od 1 do 12 mm • příslušenství: 4 vyměnitelné hřebenové nástavce, čisticí štěteček, olej k promazání břitů, hřeben, nůžky, ochranný kryt • příkon 10 W
Zobrazit více
499,00 Kč (18,83 €)
katalogové číslo: 534190000
záruka:2 roky
výrobce:ETA
cena bez DPH:412,40 Kč (15,56 €)
popis
parametry
soubory a odkazy
diskuze

Udělejte si kadeřnický salón přímo doma se zastřihovačem vlasů ETA v profesionální kvalitě. Zvládnete vytvořit nový účes podle vašich představ bez zbytečného utrácení za kadeřníka. K jeho hlavním přednostem patří ostrý nerezový břit, který zajistí perfektní střih, a to navíc bezpečněji, než při manipulaci s nůžkami.

Tento elegantně provedený zastřihovač skvěle padne do ruky. Díky síťovému připojení je vždy připraven k provozu a nepřekvapí vás vybitá baterie. Stačí zapojit do zásuvky a spustit pomocí tlačítka ON/OFF. Jakmile jej budete potřebovat odložit, využijte poutko na zavěšení. 

Nový vylepšený břit vás příjemně překvapí. Ostrá nerezová čepel zajistí dokonalé zastřižení! Celý průběh holení bude pohodlný a snadný.

Se 4 snadno vyměnitelnými hřebenovými nástavci upravíte vlasy v délkách 3, 6, 9 nebo 12 mm. Bez použití nástavce dosáhnete opravdu krátké zastřižení na 1 mm.

Součástí balení je široká škála příslušenství. Najdete zde 4 vyměnitelné hřebenové nástavce, hřeben, nůžky, čisticí kartáček, olej na promazávání břitů a ochranný kryt. Výměna příslušenství je velmi snadná.

Technické parametry
Typ zastřihovače: zastřihovač vlasů
Použití a údržba: neomyvatelný
Počet nástavců v balení: 4
Zdroj energie: síťový 230 V
Zastřihování bez nástavce: Ano

Rozměry výrobku
Šířka výrobku: 6.0 cm
Výška výrobku: 5.0 cm
Hloubka výrobku: 19.0 cm
Hmotnost výrobku: 0.5 kg

Rozměry balení
Šířka výrobku: 18.0 cm
Výška výrobku: 24.0 cm
Hloubka výrobku: 6.0 cm
Hmotnost výrobku: 0.6 kg

Diskuze je prázdná.
přidat příspěvek do diskuze
K produktu zatím nikdo recenzi nenapsal

Tento e-shop využívá cookies a bez jejich použití není schopen fungovat. Nesouhlasím s použitím cookies na tomto e-shopu (zobrazí se prázdná stránka).