ETA Luis 4341 90000

zastřihovač chloupků • 3 nástavce • nerezový střihací nůž • provoz na 1 AA baterii • integrované světlo • hlučnost 68 dB • ochranný kryt • v balení čisticí kartáček, hřeben, praktický stojan
Zobrazit více
299,00 Kč (11,28 €)
katalogové číslo: 434190000
záruka:2 roky
výrobce:ETA
cena bez DPH:247,11 Kč (9,32 €)
popis
parametry
soubory a odkazy
diskuze

Pokud si potrpíte na reprezentativní a dokonale upravený vzhled, neuděláte chybu, když si pořídíte zastřihovač chloupků ETA Luis 4341 90000 v elegantním černo-červeném provedení. Tento skladný pomocník vám jednoduše pomůže zbavit se nechtěných chloupků v nose i uších. Snadno s ním také zarovnáte linii obočí nebo svých kotlet. Manipulace s přístrojem je velmi bezpečná, zvládne ji opravdu každý.

ETA Luis je vybaven ostrým břitem z nerezové oceli. Lze na něj jednoduše nasadit jeden ze 3 dostupných nástavců, které naleznete v příslušenství. První nástavec se vám bude hodit v případě, že budete potřebovat odstranit nadbytečné chloupky z nosu i uší, poslouží také pro dokonalou úpravu obočí. S druhým nástavcem zastřihnete a vytvarujete kontury vousů a kotlet a poslední, třetí nástavec je ideální pro holení. Hřeben, který naleznete v příslušenství vám pomůže s úpravou zevnějšku.  

Zastřihovač ETA Luis funguje na bateriový provoz. Jako zdroj energie využívá 1 ks baterie AA (není součástí balení). Díky nízké spotřebě vydrží až překvapivě dlouho v provozu. Ovládání usnadňuje také integrované světlo. K vypnutí a zapnutí přístroje slouží pouhé jedno tlačítko – ON/OFF. Deklarovaná hladina hluku při provozu nepřesahuje 68 dB. Zastřihovač je neomyvatelný a jeho údržbu po použití vám ulehčí čisticí kartáček, který je součástí balení. Po použití zastřihovač jednoduše uzavřete ochranným krytem a vložíte do praktického stojanu.

Technické parametry
Materiál stříhacích nožů: ocel
Počet nástavců v balení: 2
Zdroj energie: baterie AA
Počet baterií: 1

Rozměry výrobku
Šířka výrobku: 10.0 cm
Výška výrobku: 15.0 cm
Hloubka výrobku: 8.5 cm
Hmotnost výrobku: 0.1 kg

Rozměry balení
Šířka výrobku: 12.0 cm
Výška výrobku: 17.5 cm
Hloubka výrobku: 7.0 cm
Hmotnost výrobku: 0.2 kg

Diskuze je prázdná.
přidat příspěvek do diskuze
K produktu zatím nikdo recenzi nenapsal

Tento e-shop využívá cookies a bez jejich použití není schopen fungovat. Nesouhlasím s použitím cookies na tomto e-shopu (zobrazí se prázdná stránka).