ETA Dritto 3061 90000

tyčový mixér • příkon 800 W • funkce: mixování, sekání, šlehání • 30 000 ot/min • technologie EasySpeed • zamykací systém FastLock • nerezové mixovací nože a metla • ergonomická rukojeť
Zobrazit více
1 599,00 Kč (60,34 €)
katalogové číslo: ETA306190000
záruka:2 roky
výrobce:ETA
cena bez DPH:1 321,49 Kč (49,87 €)
popis
parametry
soubory a odkazy
diskuze

Profesionální tyčový mixér ETA Dritto vám usnadní spoustu práce a zkrátí čas strávený v kuchyni. Jedná se o multifunkčního pomocníka, který dokáže mixovat, šlehat i sekat. Mixér disponuje skvělou technologií EasySpeed, která umožňuje snadné nastavení optimální rychlosti přesně podle vaší potřeby a v neposlední řadě také zamykací systém FastLock. 

Praktický mixér
Součástí balení je kromě klasického tyčového mixéru také nástavec na šlehání s nerezovou metlou a sekáček potravin s 650 ml nádobou. Nechybí ani objemná 1 l pracovní nádoba, ve které můžete mixovat, co se vám zlíbí. Díky nerezovému nástavci lze přitom bez obav mixovat i horké potraviny, jako například nejrůznější kaše, omáčky a polévky.

Klíčové vlastnosti:
Vhodný pro drcení ledu a mixování
Skvělý výkon 800 W s maximálními otáčkami 30 000 za minutu
Technologie EasySpeed, zamykací systém FastLock
Světelná signalizace provozu
Ergonomická rukojeť z materiálu SoftTouch umožní pohodlnou obsluhu
Zamykací systém FastLock pro jednoduché sestavení, rozložení a snadnou údržbu
Bohaté příslušenství součástí balení
 
Ergonomická rukojeť
Ergonomická rukojeť je vyrobena z velmi příjemného SoftTouch materiálu, který zajistí pohodlnou a bezpečnou obsluhu. Díky zamykacímu systému FastLock tyčový mixér velmi snadno sestavíte a stejně snadno jej i rozložíte. Následná údržba je tak velmi jednoduchá.

Mixovací nástavec
Mixér Dritto ETA 3061 90000 disponuje praktickým nerezovým nástavcem, který bez obav mixuje i horké potraviny, jako například nejrůznější kaše, omáčky a polévky.

Šlehací metla
K tyčovému mixéru DRITTO obdržíte šlehací nástavec se šlehací metlou a převodovkou pro zajištění optimálních otáček. Příprava nejrůznějších koktejlů, krémových omáček nebo lahodných moučníků s dokonale našlehaným krémem, vás bude bavit!

Pracovní nádoba
Vítaným pomocníkem v kuchyni se stane také pracovní nádoba o objemu 1000 ml s držadlem a víkem pro snadné přenášení nebo 650 ml sekáček s ostrým srpovitým nožem. Pro maximální bezpečnost přístroj disponuje protiskluzovou gumovou podložkou, která zajistí stabilitu na kuchyňské desce a napájecí kabel délky 1,3 m.

Praktický pomocník
Tyčový mixér ETA Dritto vám usnadní každodenní práci v kuchyni, ať už potřebujete pohotově mixovat, bez námahy šlehat nebo něco rychle nasekat nadrobno. Elegantní pomocník v plastovém provedení disponuje výkonným DC motorem o příkonu 800 W.

Bohaté příslušenství
Ve výbavě ETA Dritto 3061 90000 je i bohaté příslušenství. Se sekacím nástavcem připravíte výtečné bazalkové pesto, krásně rozemelete ořechy na tu nejlepší bábovku a také bylinky i zeleninu si nasekáte, kdykoli budete chtít.

Bezpečný provoz
Mixér disponuje světelnou signalizací provozu, praktickým poutkem na zavěšení a skvělou technologií EasySpeed, která umožňuje snadné nastavení optimální rychlosti přesně podle vaší potřeby.

Prodloužená záruka
ETA na tento produkt poskytuje prodlouženou záruky 3 roky na motor. Prodlouženou záruku si registrujte ve formuláři na webových stránkách výrobce.

Další parametry
Záruka    24 měsíců
Příkon ponorného mixéru    800 W
Plynulá regulace    Ano
Funkce, příslušenství    mixovací nádoba, mixování, sekací nástavec (chopper), šlehání
Značky    ETA
Rozměry výrobku
Šířka výrobku    6.5 cm
Výška výrobku    42.5 cm
Hloubka výrobku    6.5 cm
Hmotnost výrobku    1.6 kg
Rozměry balení
Šířka výrobku    23.5 cm
Výška výrobku    26.0 cm
Hloubka výrobku    20.5 cm
Hmotnost výrobku    1.9 kg

Diskuze je prázdná.
přidat příspěvek do diskuze
K produktu zatím nikdo recenzi nenapsal

Tento e-shop využívá cookies a bez jejich použití není schopen fungovat. Nesouhlasím s použitím cookies na tomto e-shopu (zobrazí se prázdná stránka).