ETA Atmos II 6762 90000

plně automatická vakuovačka • příkon 120 W • síla odsávání max. -0,8 bar • funkce samostatného vakuování a svařování • 2 intenzity síly vakuování • režim pro suché a vlhké potraviny
Zobrazit více
2 599,00 Kč (98,08 €)
katalogové číslo: ETA676290000
záruka:2 roky
výrobce:ETA
cena bez DPH:2 147,93 Kč (81,05 €)
popis
parametry
soubory a odkazy
diskuze

Svářečka folií ETA Atmos II 6762 90000, černá/nerez
Plně automatická svářečka fólií ETA Atmos II dokáže výrazně prodloužit životnost potravin a uchovat je plné chuti i po delší dobu. Uzavřením pevně zajistí fólii, odsaje vzduch a zataví spoj jednolitým a silným svárem. Vakuovačka disponuje režimem pro suché a vlhké potraviny a dvěma intenzitami vakuování (normální nebo jemné).

Zavakuované potraviny můžete v sáčcích zmrazit, ale i ohřívat. Přístroj lze rovněž využít i pro ochranu dokumentů či cenností před vlhkostí a nežádoucími vlivy. ETA Atmos II je opatřena bezpečnostní tepelnou pojistkou proti přehřátí a světelnou signalizací provozu. 1m dlouhý přívodní kabel lze schovat do prostoru přímo ve vakuovačce. 
 
Klíčové vlastnosti:
Plně automatická: uzavřením pevně zajistí fólii, odsaje vzduch a zataví spoj
Funkce samostatného vakuování i svařování
Unikátní funkce určená pro marinování 
Možné využít i pro metodu sous-vide
Vhodná také pro ochranu předmětů a dokumentů před vlhkostí a nežádoucími vlivy

Unikátní funkce marinování
Víte, že s vakuovačkou ETA Atmos II můžete i marinovat, a to za mnohem kratší dobu? Po naložení stačí maso vložit do sáčku a s pomocí vakuovačky z něj odsát vzduch. Vytvořené vakuum způsobí roztažení masových vláken a tím zlepší a urychlí vstřebávání marinády.

Metoda vaření sous-vide
Sáčky jsou vhodné i pro metodu vaření sous-vide. Potřebné suroviny stačí zavakuovat a poté vložit do vodní lázně zahřáté na požadovanou teplotu. Výsledkem bude neobyčejně měkké a šťavnaté jídlo plné chuti, přesně jako z luxusní restaurace.

Praktické sáčky a vakuový box
Součástí balení je 5 vakuovacích sáčků o rozměrech 20 × 30 cm. Sáčky jsou odolné a zdravotně nezávadné, můžete v nich potraviny mrazit nebo je ohřívat ve vodě a po umytí je lze využít i opakovaně. Balení obsahuje rovněž fólii (200 × 20 cm), hadičku na odsávání a vakuový box o objemu 1 000 ml. 


Další parametry
Záruka    24 měsíců
Příkon    120 W
Funkce odsávání vzduchu    Ano
Dvojitý svár    Ne
Světelná signalizace    Ano
Fólie/sáčky součást balení    Ano
Značky    ETA
Rozměry výrobku
Šířka výrobku    41.0 cm
Výška výrobku    9.0 cm
Hloubka výrobku    18.0 cm
Hmotnost výrobku    2.6 kg

Diskuze je prázdná.
přidat příspěvek do diskuze
K produktu zatím nikdo recenzi nenapsal

Tento e-shop využívá cookies a bez jejich použití není schopen fungovat. Nesouhlasím s použitím cookies na tomto e-shopu (zobrazí se prázdná stránka).