De Dietrich DOP7200BM

Provedení nerez/černé sklo Intuitivní ovládání s displejem White on Black En. třída A+ Objem trouby 73 l Chladná dvířka COLD DOOR se 4 skly. Funkce Smart Assist pro pohodlné nastavení pečících programů 9 pečících funkcí včetně nízkoteplotního, horkovzdušného nebo kombinovaného pečení Variabilní gril se 4 stupni výkonu Automatické čištění Pyrocontrol včetně PyroExpress 59 min 2 chromované rošty + hluboký plech na pečení
Zobrazit více
19 990,00 Kč (754,34 €)
katalogové číslo: DOP7200BM
záruka:2 roky
výrobce:De Dietrich
cena bez DPH:16 520,66 Kč (623,42 €)
popis
parametry
soubory a odkazy
diskuze

Popis produktu
Multifunkční pyrolytická trouba v nerezovém provedení; dotykový ovládací panel s displejem White on black; energetická třída A+; funkce EXPERT s 9 způsoby pečení, chladná dvířka se 4 skly a odnímatelným vnitřním sklem; pyrolytické čištění (PyroExpress 59 min nebo Pyrolysis 2 h); vnitřní objem trouby 73 l; 2 rošty s bezpečnostní zarážkou a madlem; 1 hluboký pečicí plech, rozměry pro vestavbu v mm (V x Š x H): 585 x 560 x 550.

Variabilní gril
Příprava některých pokrmů zabere spoustu práce. Nastavením 1 ze 4 stupňů výkonu grilu vám zaručí dokonalý výsledek.

Dotykové ovládání s otočným voličem
Nový design ovládání spotřebičů umožňuje snadnou volbu funkcí pouhým dotykem na citlivý dotykový spínač. Výběr se provádí jednoduše, otočením velkého a snadno ovladatelného knoflíku.

Pyro Express 59min
Pyro Express je nová forma pyrolytického čištění. Tato funkce dokáže efektivně zužitkovat zbytkové teplo předchozího pečicího cyklu a díky tomu ušetříte až 50% elektrické energie. Pyrolytické čištění vaší trouby bude v expresním režimu trvat pouhých 59 minut.

Multifunkce Plus
Multifunkce Plus umožňuje součastnou přípravu jídla až ve 3 úrovních najednou bez rizika smíchání chuťí a vůní a dosažení výjimečných výsledků při přípravě pokrmů s vysokým obsahem vody.


Nízkoteplotní pečení
Nové trouby De Dietrich patří mezi technologickou avantgardu. Jsou opatřeny všemi nástroji nezbytnými pro vytváření mistrovských kulinářských děl. Tento jemný, rovnoměrný a konzistentní způsob pečení při teplotách nižších než 100 °C často používají špičkoví kuchaři a je ideální pro přípravu obzvláště jemného a chutného masa. Obsluha programu je velmi snadná. Je třeba pouze zvolit si pokrm: růžové nebo dobře upečené jehněčí, pečený telecí, nebo hovězí steak v oblíbené úpravě, rare, medium či well-done, pečené vepřové maso, kuřecí maso, malé i velké celé ryby, jogurt atd. Trouba automaticky připraví jídlo dle vašeho požadavku.

Některé trouby mají k dispozici speciální rošt, který maso udrží nad podložkou za účelem zajištění dokonalé cirkulace teplého vzduchu, maso tedy není nutné otáčet.
Doba pečení je dlouhá, ale velmi mírná. Na konci pečení se u některých programů spustí automaticky program udržování teploty pokrmu, což umožní, aby maso zůstalo křehké.
Nízkoteplotní pečení zajistí, aby se maso upeklo stejnoměrně a přitom zůstalo šťavnaté. Tento program můžete použít také pro přípravu tradičních jogurtů.

Při přípravě pokrmu teplota nemá klesnout pod 73 ° C a stoupnout nad 100 °C.
Nízkoteplotní pečení se programuje podle typu pokrmů. Některé pokrmy mohou mít zcela odlišné parametry nastavení (topná tělesa, teplota určena pro rožnění).
Upozornění: Podle zvolené nádoby se teplota v troubě v prvních fázích pečení může zvýšit na 275 ° C (předehřev).
 

Průběh jednotlivých fází nízkoteplotního pečení
 

Fáze 1: 

V závislosti na výběru receptu, cca 20 min. V této fázi se spouští silný gril s ventilací a je nastavena teplota 270°C. Teplota uvnitř trouby však závisí na nastaveném programu pro daný druh pokrmu.

Fáze 2: 

V druhé fázi se topná tělesa vypínají a teplota postupně klesá.

Fáze 3: 

Trouba udržuje stálou teplotu podle zvoleného receptu (mezi 70 až 100°C).

 

COLD DOOR
Technologie zajišťující vnější povrch dvířek chladným.
Pyrolytické trouby disponují zesílenými celoskleněnými dvířky se 4 skleněnými panely s ventilací. Díky této jedinečné konstrukci zůstává vnější strana dvířek relativně chladná.

maximálně 40 °C ve středu dvířek během pyrolýzy
maximálně 65 °C v nejteplejším místě dvířek během pyrolýzy
maximálně 30 °C ve středu dvířek během pečení
Díky celoskleněnému vnitřnímu povrchu a snadno rozebíratelné konstrukci je možné dvířka dokonale vyčistit, aby byla opět jako nová.

Technické parametry
Základní parametry
Typ trouby: Multifunkce plus
Barva trouby: Nerez
Ochrana nerezu proti otiskům prstů: Ano
Objem (l): 73
Displej: Matrics White on Black
Typ ovládání trouby: Dotykové ovládání s otočným voličem
Energetická třída trouby: A+
Celkový příkon: 3 385
Příkon spodního topného tělesa (W): 1 200
Příkon horkovzdušného pečení (W): 2 000
Příkon grilu (W): 2 100
Čištění: Pyrolytické
Vnitřní povrch: Pyro-Clean smalt
Celoskleněné dveře: Ano
Počet vrstev skel dvířek trouby: 4
Rozebíratelná skla dveří: Ano
Osvětlení trouby: Halogen 1 x 25 W
Světlo spínané otevřením dveří: Ano
Napájení: 220-240 V / 50 Hz / 16 A
Přívodní kabel trouby: Bez koncovky
Programy
Způsob pečení: Multifunkce PLUS
Nízkoteplotní pečení: 10 druhů pokrmů
Sušení potravin: Ano
Počet funkcí trouby: 9
Horkovzdušné pečení: Ano
Konvenční pečení (kWh): 0,45
Pyrolytické čištění 80 min. (kWh): 2,6
Pyrolytické čištění: Standardní pyrolýza + PyroExpress (59 min.)
Funkce
Udržování v teple: Ano
Cold Door: Ano
Příslušenství
Boční vodící žebřinky: 6 úrovní - chromované provedení
Bezpečnostní rošt s madlem: 2
Plech 45 mm: 1
Gril: Se 4 úrovněmi výkonu
Rozměry a hmotnost
Rozměry otvoru pro vestavbu (V x Š x H cm): 58,5 x 56 x 55
Vnější rozměry s madlem (V x Š x H): 59,2 x 59,2 x 60,9
Rozměry v obalu (V x Š x H cm): 67 x 64 x 66
Hmotnost netto / brutto (kg): 36 / 38

Diskuze je prázdná.
přidat příspěvek do diskuze
K produktu zatím nikdo recenzi nenapsal

Tento e-shop využívá cookies a bez jejich použití není schopen fungovat. Nesouhlasím s použitím cookies na tomto e-shopu (zobrazí se prázdná stránka).