ETA Vital Trainer 7780 90000

Analytická osobní váha se Smart aplikací • maximální kapacita do 180 kg / 396 lb / 28 st • LCD displej • rozlišení 100 g • analýza s použitím 5 parametrů • kompatibilní s Android 4.4 (a novější); iPhone4S a iOS 8.0 (a novější)
Zobrazit více
1 499,00 Kč (56,57 €)
katalogové číslo: ETA778090000
záruka:2 roky
výrobce:ETA
cena bez DPH:1 238,84 Kč (46,75 €)
popis
parametry
soubory a odkazy
diskuze

ETA Vital Trainer 7780, černá
Analytická osobní váha ETA778090000 Trainer bude vašim nepostradatelným parťákem, zejména pokud chcete mít své tělo pod kontrolou. Navíc díky unikátní smart aplikaci pomáhá sledovat, pravidelně zaznamenávat a vyhodnocovat vývoj základních tělesných charakteristik. Rozlišení má 100 g a maximální kapacita váhy je do 180 kg / 396 lb / 28 st. Vážící plocha je skleněná o tloušťce 6 mm. Je velmi snadno udržovatelná – stačí ji hygienicky otřít. Váha analyzuje s použitím 5 parametrů, konkrétně se jedná o výšku, hmotnost, věk, pohlaví a biologický odpor. Je schopná zaznamenat až 10 osob. U každého jednotlivce lze vložit pohlaví, věk, výšku, jméno, vlastní fotografii i požadovanou cílovou hmotnost. Mimo jiné zobrazuje rozdíl mezi aktuální a poslední zváženou hodnotou. 

Dobře čitelné hodnoty
Velký LCD displej přehledně zobrazuje přesně naměřená data. ITO technologie slouží pro vyšší přesnost měření. Váží ihned – stačí se jen na váhu postavit. Automaticky tak dojde k zapnutí a zvážení. Není tedy třeba nijak našlapávat či s ní jinak manipulovat. Po zvážení se váha taktéž automaticky vypne. 

Mějte svoje tělo pod kontrolou s osobní váhou Vital Trainer!
 
Speciální aplikace Vital Body Plus pro chytrá zařízení
Po spárování váhy s mobilním zařízením, aplikace Vital Body Plus zobrazuje, analyzuje a shromažďuje naměřená data – metabolický věk, viscerální tuk, tělesný tuk, vodu v těle, svalovinu, kosti, doporučuje minimální kalorický příjem a vyhodnocuje index BMI. Umožňuje přepnutí jednotek hmotnosti (kg/lb/st:lb) a výšky (cm).
 
Chytrá a úsporná
Má zabudován indikátor přetížení a dokáže indikovat i slabou baterii. Váha funguje na 4 ks baterie AAA (ty jsou součástí balení) a je také kompatibilní s mobilními zařízeními Android 4.4 (a novější) i iPhone4S a iOS 8.0 (a novější).Největší výhodou je Bluetooth (4.0) bezdrátová technologie pro přenos naměřených dat do aplikace Vital Body Plus v mobilních telefonech, tabletech apod.

  Běžte za svým cílem
Stanovte si svůj cíl, jaké hmotnosti byste chtěli dosáhnout za libovolné časové období a sledujte vývoj a plnění. V aplikaci můžete sledovat pokroky jednotlivých změřených hodnot v čase (včetně grafického znázornění výsledků pro snadnější orientaci). Funkce sportovní režim vás upozorní na sportovní aktivity, díky kterým můžete dosáhnout lepších výsledků. Aplikace je určena výhradně pro Android a iOS (lze zdarma stáhnout z Apple Store / Google Play).
 
Prodloužená záruka 3 roky
ETA na tento produkt poskytuje prodlouženou záruku 3 roky na celý produkt.  Prodlouženou záruku si registrujte na https://www.eta.cz/prodluzka/

 

Měření a analýza    hmotnosti
Nosnost    180 kg
Počet paměťových míst    10
Přesnost vážení    100 g
Ukazatel    digitální
Typ baterie    AAA
Počet baterií    4
Baterie součástí balení    Ano
Indikace vybitých baterií    Ano
SMART    Ano
Rozměry výrobku
Šířka výrobku    32 cm
Výška výrobku    2,5 cm
Hloubka výrobku    32 cm
Hmotnost výrobku    1,97 kg
Rozměry balení
Šířka balení    34,5 cm
Výška balení    4 cm
Hloubka balení    33,5 cm
Hmotnost balení    2,33 kg

Diskuze je prázdná.
přidat příspěvek do diskuze
K produktu zatím nikdo recenzi nenapsal

Tento e-shop využívá cookies a bez jejich použití není schopen fungovat. Nesouhlasím s použitím cookies na tomto e-shopu (zobrazí se prázdná stránka).