ETA Vital Blend 3100 90000

kuchyňský mixér • vysokootáčkový • multifunkční využití: mixování, sekání, drcení, míchání • vhodný pro přípravu RAW stravy • studené i horké mixování • devět rychlostí • plynulá regulace otáček od 15 000 do 26 000 ot/min • funkce Pulse • ostří BlendeX • 2l tritanová nádoba • pěchovadlo • ochrana proti přehřátí • protiskluzové nožky • příkon 1 500 W
Zobrazit více
3 599,00 Kč (135,81 €)
katalogové číslo: ETA310090000
záruka:2 roky
výrobce:ETA
cena bez DPH:2 974,38 Kč (112,24 €)
popis
parametry
soubory a odkazy
diskuze

ETA Vital Blend 3100 90000, šedá/bílá
Stolní vysokootáčkový mixér Vital Blend Fit je špičkový multifunkční přístroj, který seká, drtí, míchá a mixuje studené i horké potraviny. Je ideální pro přípravu nápojů, koktejlů, zdravých smoothie, omáček, polévek, pomazánek, zmrzliny, džemů i přesnídávek. Jeho využití je opravdu široké. Specializuje se především na RAW stravu, která je revolucí ve zdravém stravování.

Rozmanité využití
Elektronické ovládání má 6 přednastavených programů. Jedním tlačítkem si tak můžete vytvořit například jemnou lískooříškovou nutelu, mandlové mléko, ovocné smoothie, ledovou tříšť nebo zeleninové puree. Další skvělé recepty najdete v knížce zdRAWě? hRAWě! , kterou najdete uvnitř balení. Proto neváhejte a namixujte si zdravou svačinku.
 
Zdravá technologie mixování
Pro ideální rozsekání surovin si můžete nastavit dobu mixování. Uvnitř nádoby je unikátní šestistranný nerezový nůž BlendeX s vroubkovaným ostřím, který suroviny rozseká na velmi jemnou konzistenci. Vital Blend Fit zvládne až 26 000 otáček za minutu, ty si můžete plynule regulovat. Tlačítkem PULS pak vytáhnete otáčky na maximum.  Vysoké množství otáček zaručuje, že naše tělo lépe absorbuje vlákninu, chlorofyl, minerály a antioxidanty, které se získají především při vysokorychlostním procesu mixování, kterým Vital Blend Fit disponuje. Poradí si i s tzv. tvrdou vlákninou, kterou obsahují běžně nepoživatelné natě z kořenové zeleniny. Ty přitom obsahují velké množství kvalitních živin, které se tělu nedostávají. Na rozdíl od odšťavňovače zpracuje i slupky a jádra z některého ovoce, které jsou taktéž velmi bohaté na živiny.

Bezpečná příprava
Mixovací nádoba má objem 2 litry a je vyrobena z vysoce odolného, zdravotně nezávadného Tritanu. Ten v sobě nezanechává vůně, chutě ani barvu z potravin. K mixovací nádobě je i víko s odnímatelnou krytkou. Můžete tak přidávat suroviny v průběhu mixování aniž byste víko celé odňali a riskovali, že se obsah nádoby dostane mimo ni.  Nadstandardní výbavou je pěchovadlo, které pomáhá efektivně rozmixovat přidané suroviny. S jeho pomocí posouváte suroviny směrem k mixovacímu noži k jejich rozmělnění.

Technické parametry
Další parametry
Záruka    24 měsíců
Příkon mixéru    1800 W
Objem hlavní nádoby    2 l
Počet rychlostí    9
Plynulá regulace    Ano
 Pulzní spínač    Ano
Materiál nádoby    Tritan
Funkce, příslušenství    drcení ledu, mixování, mixování horkých surovin
Zdroj energie    síťový
Značky    ETA
Rozměry výrobku
Šířka výrobku    21.0 cm
Výška výrobku    50.5 cm
Hloubka výrobku    26.5 cm
Hmotnost výrobku    4.8 kg
Rozměry balení
Šířka výrobku    29.0 cm
Výška výrobku    54.0 cm
Hloubka výrobku    25.5 cm
Hmotnost výrobku    5.8 kg

Diskuze je prázdná.
přidat příspěvek do diskuze
K produktu zatím nikdo recenzi nenapsal

Tento e-shop využívá cookies a bez jejich použití není schopen fungovat. Nesouhlasím s použitím cookies na tomto e-shopu (zobrazí se prázdná stránka).