ETA Supersonic 0231 90000

tyčový a ruční vysavač • 2 v 1 • brushless motor • digitální motor s dlouhou životností • vysoká účinnost vysávání • 2 úrovně sacího výkonu • Li-Ion akumulátor 21,6 V • kvalitní HEPA filtr • LED diod • objem prachové nádoby 0,45 l • rotační turbokartáč • štěrbinová hubice • polštářová hubice • flexibilní prodlužovací hadice
Zobrazit více
3 999,00 Kč (150,91 €)
katalogové číslo: ETA023190000
záruka:2 roky
výrobce:ETA
cena bez DPH:3 304,96 Kč (124,72 €)
popis
parametry
soubory a odkazy
diskuze

ETA Supersonic 0231 90000, modrá/bílá
Usnadněte si úklid tvrdých podlah či koberců s aku vysavač Supersonic 2 v 1. Díky bezkabelovému provozu nemusíte při úklidu za sebou tahat žádný kabel. Tento aku vysavač zastává funkce 2 v 1 – lze ho uplatnit jako tyčový či ruční vysavač. Má vysokou účinností vysávání a můžete volit mezi 2 úrovněmi sacího výkonu pro optimální nastaveníSupersonic bude vždy po ruce a díky praktickému plastovému úchytu ho můžete umístit na zeď.

Klíčové vlastnosti: 
Provedení 2 v 1 - funkce tyčového i ručního vysavač
Digitální motor s dlouhou životnost
Výdrž akumulátoru až 25 minut
Kvalitním HEPA filtr, který zachytí téměř veškeré prachové částice
Ergonomická rukojeť pro pohodlnou obsluhu
LED diody pro osvětlení vysávané plochy 
 
Tyčový a ruční vysavač 2 v 1 ETA Supersonic je vybaven digitálním motorem, který je malý, lehký, tichý a výkonnější.
 
Uklízejte s elegancí
Bezdrátový provoz zabezpečuje výkonný a kvalitní Li-Ion akumulátor 21,6 V, který vydrží v provozu 25 minut na jedno nabití. Doba nabíjení je cca 4 hodiny. Supersonic je vybaven kvalitním HEPA filtrem, který zachytí téměř každé prachové částice. Prach a nečistoty jsou zachyceny do nádoby o objemu 0,25 l.

Nejnovější generace digitálních motorů
Supersonic ETA je vybaven brushless motorem s dlouhou životností. Tento digitální motor je malý, lehký, tichý a výkonnější než běžné motory. Digitální motor nevyužívá žádné uhlíkové kartáče a neobsahuje žárné karbonové uhlíky.
 
Ruční vysavač
Tyčový vysavač Supersonic jednoduše přeměníte na ruční vysavač. Stačí pouze odejmout kovovou sací trubku a rotační turbokartáč. Pro ruční vysavač můžete využít jeden ze tří nástavců, které jsou součástí balení. Je to štěrbinová hubice, polštářová hubice a kartáček. Pokud potřebujete vysát pavučiny v rozích na stropě, můžete využít flexibilní prodlužovací hadici v kombinaci s jakýmkoli nástavcem.

Uklízejte rychle a bez námahy
Tyčový a ruční aku vysavač 2 v 1 Supersonic má ergonomickou rukojetí pro pohodlnou obsluhu. V rozích a tmavých místech vám při úklidu pomůžou praktické LED diody, které osvětlí vysávací plochy. Světelná signalizace vás bude informovat o provozu či nabíjení.

Digitální motor - malý, lehký a výkonnější

Tento aku vysavač Supersonic ETA je vybaven digitální motorem, který má dlouhodobou životnost. Je malý, lehký, tichý a výkonnější než běžné motory. Lze získat na něho i bezplatnou prodlouženou záruku 10 let, kterou si můžete zaregistrovat https://www.eta.cz/prodluzka/

Zdroj energie    aku (Li-ion)
Ruční a tyčový vysavač 2v1    Ano
Typ filtrace    bezsáčkový
Doba provozu    25 min
Hlučnost    72 dB
Mokré čištění    Ne
Objem prachového sáčku nebo nádoby    0,45 l
Osvětlení na hubici    Ano
Rozměry výrobku
Šířka výrobku    23,5 cm
Výška výrobku    110 cm
Hloubka výrobku    22,5 cm
Hmotnost výrobku    2,77 kg
Rozměry balení
Šířka balení    75,5 cm
Výška balení    31 cm
Hloubka balení    13,5 cm
Hmotnost balení    4,36 kg

 

Diskuze je prázdná.
přidat příspěvek do diskuze
K produktu zatím nikdo recenzi nenapsal

Tento e-shop využívá cookies a bez jejich použití není schopen fungovat. Nesouhlasím s použitím cookies na tomto e-shopu (zobrazí se prázdná stránka).