ETA Gustus Gulliver IV 4128 90010

multifunkční kuchyňský robot • výkon 1 200 W • 5,5l nerezová mísa • planetární systém míchání • plynulé nastavení rychlosti • hnětací hák • šlehací metla • mísící metla • mlýnek na maso • nástavce pro mletí a výrobu uzenin • šlehací metla s prodlouženou pracovní částí • 1,5l skleněný mixér • průhledný kryt s otvorem • bezpečnostní systém výkyvného ramene • bezpečnostní tepelná pojistka • protiskluzové nožičky • hlučnost 86 dB • V × Š × H: 36,0 × 41,0 × 28,0 cm • hmotnost 10,18 kg • 1,25m napájecí kabel
Zobrazit více
6 999,00 Kč (264,11 €)
katalogové číslo: ETA412890010
záruka:2 roky
výrobce:ETA
cena bez DPH:5 784,30 Kč (218,28 €)
popis
parametry
soubory a odkazy
diskuze

Kuchyňský robot ETA Gustus Gulliver IV 4128 90010, bílá/šedá
Multifunkční kuchyňský robot ETA Gustus Gulliver IV 4128 90010 nahradí práci mnoha spotřebičů. Výkonný 1 200W motor se stabilizátorem udrží nastavené otáčky i při maximálním zatížení. K dlouhé životnosti přispívají masivní kovová převodová kola. Otočný regulátor umožňuje pohodlně ovládat rychlost otáček a okamžité maximální rychlosti docílíte s funkcí PULSE. Bezpečnostní pojistka proti nechtěnému spuštění, tepelná pojistka i protiskluzové nožičky dbají na bezpečnou práci.

Snadná výměna příslušenství
K mísení ingrediencí slouží 5,5l nerezová pracovní nádoba. Zpracování všech surovin kvalitně a systematicky umožňuje planetární systém míchání. Kuchyňský robot doprovází široká škála příslušenství, která zahrnuje mísící a šlehací metlu, hnětací hák, masomlýnek, skleněný mixér a 4 bubínková struhadla. Mnohem více dovedností propůjčí robotu další příslušenství, které je možné dokoupit. Díly, které nejsou kovové lze snadno mýt v myčce nádobí.

Unikátní planetární systém zpracování ingrediencí
Velkou předností robota ETA Gustus IV Gulliver je planetární systém míchání, který všechen obsah mísy dokonale zpracuje. Spočívá v tom, že se rotující metla otáčí kolem své vlastní osy i kolem celé mísy, vždy tak docílíte perfektního zpracování surovin. K dokonalému promíchání přispívá i šlehací metla s prodlouženou pracovní částí. Plynulou regulací otáček si z 8 stupňů nastavíte požadovanou rychlost a intenzitu pro zpracování surovin, nechybí ani funkce PULSE pro okamžité dosažení maximálních otáček.

Možnosti využití hnětacího háku a metliček
Šlehací metla    Hnětací hák    Mísící metla
  Šlehací metlu využijete pro krémy, šlehačky a pomazánky.    Hnětací hák vám usnadní práci při přípravě kynutých, chlebových a hutných těst.     Mísící metla se skvěle hodí na přípravu dortů a piškotových těst.

Univerzální skleněný mixér
Součástí kuchyňského robota ETA Gustus IV Gulliver je také skleněný mixér o objemu 1,5 l určený pro mixování smoothies, krémových polévek, omáček nebo přesnídávek. Jeho výhodou je, že nepohlcuje pachy ani barvy.  

Namele i nastrouhá
Namelte si maso doma, z poctivých surovin. Masomlýnek o průměru 54 mm dovoluje pomocí 3 mlecích destiček namlet maso jemně, středně nebo hrubě. K dispozici je také nástavec pro výrobu domácích uzenin, Kebbe. Se 4 bubínkovými struhadly zase bleskurychle nastrouháte mrkev, cuketu i brambory na poctivé bramboráky. 

Co všechno najdete v balení
Spolu s robotem ETA Gustus Gulliver IV naleznete v balení velkokapacitní 5,5l nerezovou mísu s držadly, a to včetně průhledného krytu, mlýnek na maso o průměru 54 mm (3 velikosti mlecích destiček pro střední, hrubé a velmi hrubé mletí, nástavec na výrobu uzenin, nástavec na výrobu Kebbe), násypku, pěchovadlo. Robot doprovází i hnětací hák, šlehací metla a mísící metla. Nechybí ani skleněný mixér o objemu 1,5 l a nástavec na strouhání se 4 bubínkovými struhadly.

Při práci vždy bezpečný
Přístroj je opatřen hned několika bezpečnostními pojistkami. V případě přetížení ochrání motor před poškozením tepelná pojistka. Bezpečnostní systém výkyvného ramene zabrání nežádoucímu spuštění přístroje v době, kdy je rameno v odklopné poloze a protiskluzové nožičky zajištují stabilitu na kuchyňské lince.
 
Prodloužená záruka
Na motor kuchyňského robota Gustus IV Gulliver ETA4128 90010 se vztahuje bezplatná služba Prodlužka záruky. Po registraci se tak záruka na motor robota prodlouží na 5 let. Prodlouženou záruku si zaregistrujte na stránkách výrobce.

Technické parametry
Další parametry
Záruka    24 měsíců
Funkce a příslušenství robota    hnětení, masomlýnek, mísení, mixér, plnění uzenin, strouhání, šlehání
 Planetární systém míchání    Ano
Objem hlavní nádoby    5.5 l
 Ovládání    mechanické – knoflíkové
Počet rychlostí    6
 Pulzní spínač    Ano
Příkon robota    1200 W
Materiál nádoby    nerez
 Značka kvality dTest    Ne
 Retro    Ne
Příslušenství v balení    hnětací hák, míchací metla, šlehací metla
Značky    ETA
Rozměry výrobku
Šířka výrobku    41.5 cm
Výška výrobku    36.0 cm
Hloubka výrobku    28.0 cm
Hmotnost výrobku    10.2 kg
Rozměry balení
Šířka výrobku    60.5 cm
Výška výrobku    39.5 cm
Hloubka výrobku    30.0 cm
Hmotnost výrobku    11.3 kg
 

Diskuze je prázdná.
přidat příspěvek do diskuze
K produktu zatím nikdo recenzi nenapsal

Tento e-shop využívá cookies a bez jejich použití není schopen fungovat. Nesouhlasím s použitím cookies na tomto e-shopu (zobrazí se prázdná stránka).