ETA Formio 2172 90010

horkovzdušná fritéza • příkon 1500 W • kapacita 3,5 l • regulace teploty: 80 až 200 °C • časovač • vnitřní nádoba z nepřilnavého materiálu • odnímatelná odkapní nádoba 4,6 l • bezpečnostní tepelná pojistka • rozměry produktu: 29 × 32,7 × 35,1 cm
Zobrazit více
1 999,00 Kč (75,43 €)
katalogové číslo: 217290010
záruka:2 roky
výrobce:ETA
cena bez DPH:1 652,07 Kč (62,34 €)
popis
parametry
soubory a odkazy
diskuze

Smažit můžete nyní i zdravě. S horkovzdušnou fritézou ETA Formio připravíte za pomoci cirkulaci horkého vzduchu s nastavitelnou teplotou 80 až 200 °C křupavé pochoutky s minimálním množstvím přidaného tuku. Vnitřní nádoba má nepřilnavý povrch a objem 3,5 litru, který vystačí na přípravu až půlkila hranolků. Horkovzdušnou fritézu využijete však nejen na přípravu hranolků, ale také masa, ryb i mražených polotovarů. Poslouží i k opětovnému ohřevu hotových pokrmů a dokonce s ní můžete i upéct dorty, sladké či slané koláče nebo muffiny.

ETA Formio disponuje časovačem, s jehož pomocí si nastavíte dobu přípravy až na 30 minut. Jakmile časovač doběhne, zazní cinknutí a fritéza se automaticky vypne. Bezpečné používání zajistí plastové provedení a tepelně izolované držadlo snižující riziko popálení spolu s bezpečnostními pojistkami – tepelnou pojistkou a pojistkou proti nesprávnému sestavení. Protiskluzové nožky se postarají o lepší stabilitu.

Horkovzdušná fritéza zvládne připravit najednou až půlkila hranolků. Hravě si však poradí i s pečením dortů, sladkých či slaných koláčů, muffinů a poslouží i k opětovnému ohřevu hotových pokrmů.

ETA Formio dokáže připravit pokrmy mnohem zdravěji a bez typického zápachu z fritování. Veškerou práci vykoná horký vzduch, který se obejde bez přidaného tuku. Chcete-li pokrmy křupavější, můžete je lehce pokapat olejem. Vypečená tekutina je odváděna do velké odkapní nádoby.

O pohodlí a bezpečí se postará plastové provedení a tepelně izolované držadlo snižující riziko popálení spolu s bezpečnostními pojistkami – tepelnou pojistkou i pojistkou proti nesprávnému sestavení. Protiskluzové nožky pak zajišťují lepší stabilitu.

Značka ETA nabízí na topné těleso fritézy ETA Formio 2172 90010 prodloužení záruky zdarma na 3 roky. Pro tuto službu je nutné se zaregistrovat na stránkách výrobce.

Technické parametry
Objem fritovacího koše: 3.5 l
Příkon fritézy: 1500 W
Časovač/minutka: ano
Regulace teploty: Ano
Materiál nádoby: nepřilnavý povrch
Typ fritování: horký vzduch
Světelná signalizace: Ano
Schránka pro uschování použitého oleje: Ano
Omyvatelné odnímatelné části: nádoba, koš

Rozměry výrobku
Šířka výrobku: 29.0 cm
Výška výrobku: 32.5 cm
Hloubka výrobku: 35.5 cm
Hmotnost výrobku: 4.4 kg

Rozměry balení
Šířka výrobku: 32.5 cm
Výška výrobku: 35.0 cm
Hloubka výrobku: 32.5 cm
Hmotnost výrobku: 5.4 kg

Diskuze je prázdná.
přidat příspěvek do diskuze
K produktu zatím nikdo recenzi nenapsal

Tento e-shop využívá cookies a bez jejich použití není schopen fungovat. Nesouhlasím s použitím cookies na tomto e-shopu (zobrazí se prázdná stránka).