ETA Dasty 3447 90000

tyčový vysavač • výdrž akumulátoru 60 min • HEPA filtr • hlučnost 80 dB • rotační turbokartáč • štěrbinová hubice • kartáček s jemnými štětinami
Zobrazit více
3 499,00 Kč (132,04 €)
katalogové číslo: ETA344790000
záruka:2 roky
výrobce:ETA
cena bez DPH:2 891,74 Kč (109,12 €)
popis
parametry
soubory a odkazy
diskuze

ETA Dasty 3447 90000, červená/černá
ETA Dasty je tyčový a ruční vysavač 2 v 1. Jedná se o praktického pomocníka, který si poradí s prachem i špínou v celé vaší domácnosti. Bez přerušování zvládnete uklízet až po dobu 60 minut na jedno nabití, to vše díky velmi výkonnému akumulátoru Li–Ion s výkonem 21,6 V. Při úklidu vás nebude omezovat žádný kabel, dostanete se proto opravdu všude. Filtrační systém je cyklónový a s pomocí kvalitního HEPA filtru si poradí i s těmi nejjemnějšími nečistotami a prachem, vše pak vysavač uschová v prachové nádobce s objemem 0,5 l.

Velkou výhodou je bezsáčkové provedení, jakmile dokončíte úklid, jednoduše vše vysypete z nádobky do koše. Manipulace s vysavačem ETA Dasty je velmi snadná díky kompaktním rozměrům, nízké hmotnosti 2,96 kg a také sklopné ergonomické rukojeti. Ruční vysavač z něj vytvoříte pouhým jedním pohybem, a to vysunutím z tyčové konstrukce. Následně ho pak můžete použít pro vysávání čalouněného nábytku nebo k udržování interiéru vašeho auta. Hubice tyčového vysavače je navíc vybavená LED diodami, které si posvítí i na tu nejdrobnější špínu.

Klíčové vlastnosti:
Výkonný Li–Ion akumulátor 21,6 V
Elektrický rotační kartáč 
Výdrž vysavače až 60 minut na jedno nabití
Praktická indikace stavu baterie
Účinný HEPA filtr pro dokonalou filtraci drobných nečistot
LED diody na hubici pro váš dokonalý přehled  
Záruka na motor vysavače ETA Supersonic může být zdarma prodloužena až na 10 let
  

Úklid vašeho bytu se stane snadnější s výkonným vysavačem ETA Dusty.
 
Snadná manipulace
S vysavačem ETA Dasty se vám bude velmi jednoduše pracovat díky ergonomické sklopné rukojeti. Nebude vás rušit ani jeho přílišná hlučnost, která je pouhých 80 dB.

Poradí si se všemi povrchy
Elektrický rotační turbokartáč má přímý pohon a flexibilní kloub. Díky tomu si poradí s čistotou parket, linolea, dlažby i plovoucí podlahy. Je velmi šetrný a vaši podlahu rozhodně nepoškrábe.

Výkonný ruční vysavač
Štěrbinová hubice nasazená na ruční jednotku snadno vysaje úzká a těžko přístupná místa. Můžete nasadit také kartáček s jemnými štětinami, který si poradí s pavučinami i prachem z nábytku, zdí či obrazů.

Praktické uskladnění
Vysavač ETA Dusty je doplněný základnou pro nabíjení, ve které ho také uskladníte. Jeden nabíjecí cyklus pak trvá přibližně 6 hodin a o jeho stavu vás informuje světelná signalizace.
 

Všeobecné vlastnosti
Záruka    24 měsíců
Zdroj energie    aku (Li-ion)
Ruční a tyčový vysavač 2v1    Ano
Typ filtrace    bezsáčkový
Doba provozu    60 min
Hlučnost    80 dB
Mokré čištění    Ne
Objem prachového sáčku nebo nádoby    0,5 l
Osvětlení na hubici    Ne
Rozměry výrobku
Šířka výrobku    27 cm
Výška výrobku    121,5 cm
Hloubka výrobku    21,5 cm
Hmotnost výrobku    2,96 kg
Rozměry balení
Šířka balení    34 cm
Výška balení    63 cm
Hloubka balení    16 cm
Hmotnost balení    4,41 kg

Diskuze je prázdná.
přidat příspěvek do diskuze
K produktu zatím nikdo recenzi nenapsal

Tento e-shop využívá cookies a bez jejich použití není schopen fungovat. Nesouhlasím s použitím cookies na tomto e-shopu (zobrazí se prázdná stránka).