ETA Avanto 3519 90010

sáčkový vysavač • příkon 800 W • HEPA filtr č. 12 • akční rádius 11 m • objem prostoru pro prachový sáček 3 l • elektronická regulace sacího výkonu • LED panel • měkčená kola • otočné kolečko o 360° • tichý chod
Zobrazit více
3 299,00 Kč (124,49 €)
katalogové číslo: Eta351990010
záruka:2 roky
výrobce:ETA
cena bez DPH:2 726,45 Kč (102,88 €)
popis
parametry
soubory a odkazy
diskuze

Máte doma rádi pořádek? Chcete uklízet snadno a rychle bez zbytečné námahy? Pak je sáčkový vysavač ETA351990010 Avanto to pravé pro vás. Vysavač o příkonu 800 W s tichým chodem a objemným prostorem pro prachový sáček, jenž pohltí až 3 litry prachu a nečistot, se stane nepostradatelnou součástí vaší domácnosti.

Vynikající vlastnosti
Vysavač se pyšní kvalitním HEPA filtrem č. 12, který dokáže zachytit i ty nejmenší mikro částice. ECO motor s nižším příkonem se postará o úsporu elektrické energie a vysokou účinnost vysávání. Ergonomicky tvarovaná rukojeť zajistí pohodlnou manipulaci při úklidu. Akční 11 m rádius vysavače umožňuje dosáhnout do vzdálenějších míst bez nutnosti přepojování napájecího kabelu. Při koupi sáčkového vysavače vás zajisté potěší elektronická regulace pro optimální nastavení sacího výkonu.

Nejlepší filtrace
Kromě HEPA filtru č. 12, obdržíte také 2 ks mikrofiltru – jeden ochranný vstupní motorový a jeden výstupní. Prachový sáček ETA HYGIENIC má vynikající účinnost filtrace i těch nejmenčích prachových částic včetně pylů, roztočů atd. Sáček má zvýšenou odolnost proti nasáté vlhkosti a protržení tvrdými či ostrými předměty.
 
Bohaté příslušenství
Při koupi vysavače Avanto obdržíte univerzální podlahovou hubici pro pohodlné vysávání jak tvrdých podlah, tak i koberců. Dále získáte turbokartáč pro efektivnější vysávání koberců, který z nich posbírá jak vlasy, tak zvířecí srst. Malý turbokartáč pro vysávání čalounění. Dále obdržíte kovovou teleskopickou trubku o délce až 90 cm, polštářovou hubici pro šetrné vysávání měkkých textilních povrchů jako je čalounění nebo polštáře. Součástí balení je také šterbinová hubice pro vysávání úzkých a těžko přístupných místech například v žebrech radiátorů nebo za nábytkem, kartáček s jemnými štětinkami pomáhá při úklidu na místech, která potřebujete šetrně zbavit prachu nebo pavučin (například na nábytku, zdech či obrazech). Součástí balení je samozřejmě i prachový sáček ETA HYGIENIC.

Speciální hubice na sběr zvířecích chlupů
 Pokud vlastníte domácího mazlíčka, tak určitě mezi příslušenstvím oceníte nabízenou speciální hubici na sběr zvířecích chlupů. 

Bezpečnost především
Myslíme na dlouhou životnost vašeho vysavače Avanto, a proto je stroj opatřen ochranou proti přehřátí motoru a bezpečnostní pojistkou chybějícího prachového sáčku. Sáčkový vysavač Avanto může mít skutečně své parkovací místo, jelikož disponuje 2 parkovacími polohami – vertikální i horizontální. Díky praktickému držadlu je přenos vysavače velmi snadný.
 
Myslíme na vaše podlahy
Manipulace s vysavačem je velmi pohodlná díky otočnému kolečku o 360 stupňů, jenž umožní pohyb všemi směry. Měkčená pojezdová kolečka jsou šetrná k hladkým podlahám, tudíž si kolečky nezničíte a nepoškrábete podlahu.

Prodloužená záruka
ETA na tento produkt poskytuje prodlouženou záruku na motor. Po registraci se tak záruka prodlouží na pět let.


Obecné informace
 Vysávání    suché
Příkon vysavače    800 W
 Hlučnost    68 dB
 Objem prachového sáčku nebo nádoby    3 l
Určení    ostatní, pro alergiky
Filtrace
 Typ filtrace    sáčkový
Druh filtru    HEPA H 12
Hubice
Turbokartáč    Ano
 Typ turbokartáče    vzduchový
 Hubice na tvrdé podlahy    Ne
Příslušenství
Měkká zadní kolečka    Ano
Příslušenství vysavače    kartáčová hubice, podlahová / kobercová hubice, polštářová hubice
Další parametry
Záruka    24 měsíců
Délka kabelu    7 m
Provedení trubice    kovová teleskopická
Zdroj energie    síťový 230 V
Přívodní kabel    automatické navinutí
Napájení vysavače    230 V
 Akční rádius / dosah    11 m
 Distribuce    oficiální ČR
Značka kvality dTest    Ne
Značky    ETA
Rozměry výrobku
Šířka výrobku    47.0 cm
Výška výrobku    24.5 cm
Hloubka výrobku    31.5 cm
Hmotnost výrobku    8.2 kg
Rozměry balení
Šířka výrobku    61.5 cm
Výška výrobku    32.5 cm
Hloubka výrobku    34.5 cm
Hmotnost výrobku    9.8 kg

Diskuze je prázdná.
přidat příspěvek do diskuze
K produktu zatím nikdo recenzi nenapsal

Tento e-shop využívá cookies a bez jejich použití není schopen fungovat. Nesouhlasím s použitím cookies na tomto e-shopu (zobrazí se prázdná stránka).